0 product(en) in je winkelwagen.
Sub totaal:
Klantenservice


 


Waarom LampenExclusief?

 
Voorradig
Alle artikelen ruim voorradig

Garantie 
1 jaar garantie

Snel in huis
1 - max 3 dagen!

Soepel retourbeleid 
Eénvoudig ruilen / retourneren
 
 Veilig betalen
iDeal, Paypal

Veilig winkelen
 

Disclaimer en Privacy protocol

Disclaimer en Privacy protocol

LampenExclusief.NL is onderdeel van The Shop Factory.

LampenExclusief.NL besteedt bij het verzamelen van informatie op de website veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van deze informatie. LampenExclusief.NL kan geen garantie geven dat de informatie, zoals afgebeeld op uw beeldscherm, voor 100% actueel, correct en volledig is. Tevens kan geen garantie worden gegeven dat de aangeboden producten en diensten immer beschikbaar zijn en tegen dezelfde voorwaarden worden aangeboden. Het auteursrecht op de inhoud, de vormgeving, het beeld en de programmatuur van deze site komt toe aan LampenExclusief.NL. LampenExclusief.NL is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten en onvolkomenheden in de verstrekte informatie, waaronder maar niet beperkt tot transmissiefouten, en voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

Privacy Statement

LampenExclusief.NL, is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van groot belang is voor de uitvoering van haar bedrijfsvoering. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

LampenExclusief.NL legt gegevens over leden en deelnemers vast in een bestand, in het kader van haar dienstverlening, met als doel een kwaliteits dienstverlening te leveren. LampenExclusief.NL gebruikt uw gegevens voor de uitvoering van activiteiten die op jouw initiatief zijn gestart of waarvoor u gevraagd bent mee te doen. Tevens legt LampenExclusief.NL gegevens vast om haar dienstverlening te verbeteren en om u op de hoogte te houden van (nieuwe) activiteiten, producten en andere speciale acties. Hierbij tracht LampenExclusief.NL rekening te houden met uw voorkeuren.

Onderstaande maakt duidelijk hoe wij persoonlijke gegevens gebruiken:

  • Gebruikers van onze websites op de hoogte houden van interessante producten en diensten.
  • Het versturen van elektronische factuur aan de gebruikers.
  • Het versturen van elektronische nieuwsbrieven (e-mails) aan de gebruikers.
  • Het verlenen van service aan de gebruikers, zoals opnieuw verzenden van inlog gegevens voor de website of ondersteuning bij het gebruik van de website.

Wijzigingen

LampenExclusief.NL behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy statement. Controleer daarom regelmatig de privacy statement voor het privacybeleid van LampenExclusief.NL.

 LampenExclusief.NL

LampenExclusief.NL is een product van The Shop Factory. Tel: 085-4017989.

The Shop Factory