0 product(en) in je winkelwagen.
Sub totaal:
Klantenservice

 


 
085-4017989
Werkdagen
van 10:00 - 12:45
van 13:30 - 17:00
E-mail
Klantenservice
Verzending & Retours
Garantie
FAQ

Waarom LampenExclusief?

 
Voorradig
Alle artikelen ruim voorradig

Garantie 
1 jaar garantie

Snel in huis
1 - max 3 dagen!

Soepel retourbeleid 
Eénvoudig ruilen / retourneren
 
 Veilig betalen
iDeal, Paypal

Veilig winkelen
 
Handige weetjes om lampen aan te sluiten

Het aansluiten van lampen is niet altijd even makkelijk! Hoe zorgt u ervoor dat de aansluitpunten voor de verlichting op de juiste plek zitten? Hoe voorkomt u dat u tijdens het aansluiten van de verlichting een schok krijgt? Enzovoorts. In dit artikel geven we u een aantal handige weetjes om de kans op dergelijke situaties zo klein mogelijk te maken. Deze weetjes zijn in samenwerking met de beste elektricien uit Zoetermeer op papier gezet. De elektricien heeft een ruime expertise in het aansluiten van de verlichting, waardoor hij u van goed advies kan voorzien over dergelijke werkzaamheden.

Sluit de stroom vooraf af bij werkzaamheden met elektra

Bij het aansluiten van de verlichting in uw woning is het allereerst erg belangrijk om de stroomvoorziening uit te schakelen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u geen schok krijgt tijdens het aansluiten van de verlichting. Vertrouwt u het toch niet helemaal? Maak gebruik van een speciaal schroevendraaiertje, waarmee u kunt zien of er stroom op de stroomdraden staat. In dit geval zal er een lampje branden bij het indrukken van het knopje aan de bovenzijde. Dit tangetje kunt u in vrijwel iedere bouwwinkel aanschaffen.

Let goed leidingen en elektriciteitskabels

In de meeste gevallen moet er geboord worden om de lampen aan te kunnen sluiten. Let bij het boren goed op de leidingen en elektriciteitskabels die bijvoorbeeld aan de bovenzijde van het plafond lopen. Tijdens het boren kunt u dergelijke leidingen raken, met alle gevolgen van dien. U mot er toch niet aan denken dat u bij het aansluiten van uw lampen met lekkages te maken krijgt? Ook voor het bekijken van de precieze plekken van leidingen en elektriciteitskabels bestaan tegenwoordig handige apparaatjes. Met een zogenaamde leidingzoeker kunt u de leidingen tussen muren of boven uw plafond heel snel in kaart brengen. Ook moet je goede elektriciteits geleidende schoenen aantrekken, let op de ESD normering. Hier kun je verschillende schoenen vergelijken.