0 product(en) in je winkelwagen.
Sub totaal:
Klantenservice

 


 
085-4017989
Werkdagen
van 10:00 - 12:45
van 13:30 - 17:00
E-mail
Klantenservice
Verzending & Retours
Garantie
FAQ

Waarom LampenExclusief?

 
Voorradig
Alle artikelen ruim voorradig

Garantie 
1 jaar garantie

Snel in huis
1 - max 3 dagen!

Soepel retourbeleid 
Eénvoudig ruilen / retourneren
 
 Veilig betalen
iDeal, Paypal

Veilig winkelen
 
Tast niet langer in het duister met deze buitenverlichting

Wie kent het niet? Je bent buiten, maar je kunt niet zien waar de sleutel is. De buitenverlichting kan wel aan, maar daarvoor moet je binnen het lichtknopje indrukken. Erg onhandig, maar daar komt een einde aan met deze handige buitenverlichting met sensor. Dergelijke lampen merken het als je voor de deur staat en zorgen er meteen voor dat jij kunt zien waar je staat.

Buitenlamp met sensor

Buitenverlichting is al in veel gevallen niet langer meer enkel en alleen aan te krijgen vanuit huis. Met een buitenlamp met sensor weet je zeker dat je niet langer in het duister tast. De slimme sensor voelt aan als er iemand langsloopt en springt dan meteen aan. Hierdoor weet je zeker dat jij, of eventuele bezoekers, niet langer in het donker staan. Ook als je buiten iets in de vuilnisbak moet gooien, hoef je niet langer eerst een lichtknopje op te zoeken, maar kun je meteen naar buiten. Dat scheelt weer, als je met twee volle zakken vuilnis staat. Bovendien zorgen de sensoren voor extra veiligheid, want als een inbreker het gemunt heeft op jouw voordeur, dan staat hij meteen in de spotlights. Iets wat criminelen natuurlijk proberen te vermijden.

Milieuvriendelijke buitenlampen

In tegenstelling tot veel buitenverlichting, zijn buitenlampen met sensor juist erg milieuvriendelijk. Niet langer hoef jij de hele avond de buitenlamp aan te laten staan, want alleen als de lamp nodig is, springt deze lamp direct aan. Hierdoor bespaar je bovendien flink aan energiekosten, want je hebt veel minder stroom nodig voor een lamp die slechts een paar keer op een avond aangaat. De keuze voor de buitenlamp met sensor is dus op meerdere gebieden een verstandige en verantwoorde keuze.

Keuze uit veel lampen

Ongeacht de stijl waarin jouw tuin is vormgegeven, is er altijd een ideale buitenlamp met sensor te vinden die goed aansluit op jouw smaak. Je kunt kiezen voor een standaard buitenlamp die past bij elke tuin of ingang, maar je kunt ook kiezen voor buitenverlichting met een modern uiterlijk. In de winkel of online tref je dan ook veel buitenlampen aan waaruit je kunt kiezen.