0 product(en) in je winkelwagen.
Sub totaal:
Klantenservice


 


Waarom LampenExclusief?

 
Voorradig
Alle artikelen ruim voorradig

Garantie 
1 jaar garantie

Snel in huis
1 - max 3 dagen!

Soepel retourbeleid 
Eénvoudig ruilen / retourneren
 
 Veilig betalen
iDeal, Paypal

Veilig winkelen
 
Kun je een TL buis vervangen door LED?

 

TL-buizen waren lange tijd de standaardverlichting in kantoren, scholen en andere gebouwen. Er zijn vaak subsidies en financiële incentives beschikbaar om de overstap naar energiezuinige verlichting te stimuleren. Het is de moeite waard om te onderzoeken welke financiële voordelen er voor jou beschikbaar zijn. Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan het vervangen van TL-buizen door LED-verlichting. LED TL buizen zijn meestal iets duurder in aanschaf dan traditionele TL-buizen. Maar het is belangrijk om te bedenken dat LED-verlichting op de lange termijn kostenbesparend kan zijn. LED-lampen verbruiken minder energie en gaan veel langer mee, waardoor je op je energierekening kunt besparen en minder vaak nieuwe lampen hoeft te kopen.

Het vervangen van een TL buis door LED

Het vervangen van een TL-buis door LED-verlichting is een vrij eenvoudig proces. Het eerste wat je moet doen, is de juiste LED TL-buizen en LED TL armaturen aanschaffen. LED TL-buizen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleurtemperaturen, zodat je de juiste kunt kiezen voor jouw ruimte. Het vervangen van de buizen zelf is meestal gewoon een kwestie van de oude TL-buis verwijderen en de nieuwe LED TL-buis op dezelfde manier installeren. Zorg er wel voor dat je de stroom uitschakelt voordat je aan de slag gaat.

De verschillen tussen een TL buis en LED

Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen een TL-buis en LED-verlichting. De lichten werken op verschillende technologieën. Een TL-buis maakt gebruik van fluorescentielampen, terwijl LED-verlichting gebaseerd is op lichtgevende diodes. Daarnaast verbruikt een TL-buis meer energie dan een LED-lamp en heeft een kortere levensduur. LED-verlichting is daarentegen energiezuiniger en gaat veel langer mee. Dit betekent dat je met LED-verlichting op de lange termijn energie en kosten kunt besparen.Door te kiezen voor LED TL-buizen en armaturen kun je een efficiëntere en duurzamere verlichtingsoplossing creëren. Maak de overstap naar LED-verlichting en geniet van een heldere en energiezuinige verlichting in jouw omgeving.