0 product(en) in je winkelwagen.
Sub totaal:
Klantenservice


 


Waarom LampenExclusief?

 
Voorradig
Alle artikelen ruim voorradig

Garantie 
1 jaar garantie

Snel in huis
1 - max 3 dagen!

Soepel retourbeleid 
Eénvoudig ruilen / retourneren
 
 Veilig betalen
iDeal, Paypal

Veilig winkelen
 
Een nieuwe lamp kopen voor meer sfeer in huis

 Licht. Vaak is het functioneel, maar het geeft ook sfeer aan je interieur. De juiste hoeveelheid licht kan daarom ook echt het verschil maken in jouw interieur. Maar hoe weet je nou welke lamp jouw interieur de perfecte hoeveelheid licht geeft voor de beste sfeer in huis. Tegenwoordig zijn heel veel soorten lampen. In deze blog helpen we je graag op weg bij het uitzoeken van een nieuwe lamp voor in jouw interieur. Zo kan jij goed voorbereid beginnen met een nieuwe lamp kopen. We vertellen je over de verschillende soorten lampen, en hoe je deze kan gebruiken in jouw interieur.

lamp kopen

Een hanglamp kopen

Een hanglamp is wellicht een van de meest gebruikte lampen in een huis. Vaak wordt deze gebruikt als centrale lichtbron boven de eettafel of in de woonkamer. Vaak heb je bij een hanglamp de keuze in hoeveelheid lichtbronnen. Zo kun je kiezen voor een grote lichtbol, of een rij van meerdere lichtbronnen. Vaak wordt een centrale lichtbol gebruikt in de woonkamer, terwijl een hanglamp met meerdere lichtbronnen vaak gebruikt wordt boven de eettafel. Op deze manier wordt het licht beter verdeeld over je eettafel.

Een vloerlamp kopen

Een vloerlamp wordt vaak gebruikt in de woonkamer. Combineer een vloerlamp met een comfortabele fauteuil en een bijzettafeltje om een mooi plekje in jouw woonkamer te creëren voor het lezen van een goed boek. Vloerlampen kunnen ook fungeren als statement piece in jouw woonkamer. Versterk de uitstraling van je interieur dus met een vloerlamp.

Een tafellamp kopen

Een tafellamp wordt vaak, zoals de naam ook al impliceert, vaak op een tafel geplaatst. Het is de ideale lamp om net wat meer licht, en daarmee sfeer, in jouw interieur te creëren. Plaats je tafellamp op je eettafel, een bijzettafel, een dressoir of andere kast en geef je interieur net dat beetje extra licht dat het nodig heeft.

Hulp nodig bij het kopen van een lamp?

Ga dan eens langs bij de Bommel Meubelen. Hier vind je een uitgebreide collectie lampen. Bovendien staan er deskundige interieuradviseurs voor je klaar om je te helpen bij het uitzoeken van de perfecte lamp voor jouw interieur.