0 product(en) in je winkelwagen.
Sub totaal:
Klantenservice

 


 
085-4017989
Werkdagen
van 10:00 - 12:45
van 13:30 - 17:00
E-mail
Klantenservice
Verzending & Retours
Garantie
FAQ

Waarom LampenExclusief?

 
Voorradig
Alle artikelen ruim voorradig

Garantie 
1 jaar garantie

Snel in huis
1 - max 3 dagen!

Soepel retourbeleid 
Eénvoudig ruilen / retourneren
 
 Veilig betalen
iDeal, Paypal

Veilig winkelen
 
Heerlijk wakker worden met een wake-up light

Vrijwel iedereen heeft er moeite mee: ‘s ochtends vroeg gewekt worden door een harde 'biep biep biep' van de wekker. Helemaal in de winter, wanneer het buiten koud is en in je bed lekker warm, is dit niet het meest aangename moment van de dag. Je wordt ruw gestoord in je slaap, waardoor je vermoeid en slaapdronken wakker wordt. Je wordt ineens uit je REM slaap (de fase waarin je diep slaapt) gehaald, waardoor je biologische klok van slag raakt. Geen goed begin van de dag! Gelukkig kun je er voor zorgen dat je voortaan op een rustige, prettige manier wakker wordt en meer uitgerust aan de dag kan beginnen. Hoe? Dankzij een wake-up light!

De perfecte oplossing

In de meest ideale situatie worden we vanzelf wakker van de opkomende zon en het licht wat door de ramen schijnt. In onze huidige maatschappij is dit helaas niet (altijd) mogelijk, waardoor we gedwongen worden om een irritante wekker te gebruiken. Een wake-up light is de perfecte oplossing om dit te voorkomen. Deze lichtwekker bootst namelijk het effect van de opkomende zon na, dankzij een licht wat steeds feller wordt. Ook de kleur van het licht wordt langzaam opgebouwd, van licht rood naar oranje, en afsluitend helder geel. Net zoals bij de echte zonsopgang. Tijdens deze verandering van kleur en intensiteit worden je lichaam en geest al tijdens je slaap voorbereid op het wakker worden. Doordat je niet meer hardhandig uit je slaap wordt gehaald, sta je met veel meer energie op. Daarnaast heeft licht een positief effect op je gemoedstoestand. Niet voor niets wordt lichttherapie vaak ingezet bij het behandelen van bijvoorbeeld een winter depressie. Wanneer je in de ochtend gewekt wordt voor een zachte lamp, stap je voortaan met het juiste been uit bed. 

Beter in slaap vallen

Sommige wake-up lights hebben ook de functie van een stimuleren van een zonsondergang, om je beter in slaap te laten vallen. Zoals vanzelfsprekend werkt dit precies tegenovergesteld van wat er in de ochtend gebeurt. De aanmaak van melatonine wordt bevordert, wat helpt om gemakkelijk in te slapen. Ook kun je verschillende ontspannende geluiden laten afspelen of wakker worden met je favoriete muziek.

Begin de dag goed en gun jezelf heerlijk wakker worden met één van de best gesteste wake-up lights!