0 product(en) in je winkelwagen.
Sub totaal:
Klantenservice


 


Waarom LampenExclusief?

 
Voorradig
Alle artikelen ruim voorradig

Garantie 
1 jaar garantie

Snel in huis
1 - max 3 dagen!

Soepel retourbeleid 
Eénvoudig ruilen / retourneren
 
 Veilig betalen
iDeal, Paypal

Veilig winkelen
 
Oosterse Filigrain lampen: een ware aanrader voor elke woonkamer!

Op zoek naar een unieke lamp die een wonderlijk warm en sfeervol schouwspel kan creëren? Kies dan voor een Oosterse Filigrain lamp, dé finishing touch voor jouw interieur. Het lichteffect van een Egyptische of Marokkaanse Filigrain lantaarn werkt immers betoverend!

Filigrain lampen: een fijn staaltje vakmanschap

Filigrain is een delicaat draadwerk van koperdraad of in sommige gevallen zilver- en goud. Door het hanteren van een bepaalde traditionele techniek ontstaat er een fijn gevlochten patroon vol kleine gaatjes. Het is dit patroon dat zorgt voor het betoverende lichtspel.

Het typerende licht van een Oosterse lamp is een ware verrijking voor elk interieur. Elke lamp is handgemaakt en beschikt daardoor over een uniek patroon en lichteffect. Filigrain lantaarns zijn voornamelijk beschikbaar als hanglampen, maar er bestaat ook een staande variant.

Ghalia Filigrain lampen: een lust voor het oog

Ghalia beschikt over een uitgebreid assortiment aan luxe Filigrain lampen gemaakt uit gegalvaniseerd koper of messing. Dit materiaal wordt vervolgens verzilverd voor een fijne afwerking. Elke Ghalia Filigrain lamp is handgemaakt op duurzame wijze en komt rechtstreeks uit Egypte of Marokko.  Ze zien er gezelliger uit dan design lampen, die vaak erg strak vormgegeven zijn.

Door het importeren van de lampen onder eigen label naar Europa, direct van de maker naar de consument, kan Ghalia de prijs drukken en betaalbaar houden. Het geld vloeit zo ook direct naar de kleinere ateliers en ambachtslieden, een welverdiende bonus voor de lokale economie.

Ghalia beschikt verder ook over een uitgebreid aanbod aan Oosterse poefs, kussens, lakens en kaarsenhouders die perfect bij de Filigrain lampen passen. Zo transformeer je jouw favoriete kamer in een handomdraai om in een Oosterse souk!

Filigrain: hang- en staanlampen

Oosterse tafellampen bieden een dubbel voordeel. Tijdens de dag zijn ze een mooi object met een fascinerende geschiedenis en 's avonds bieden ze een unieke warme gloed. Het patroon dat ze op de muren projecteren creëert bovendien een betoverende sfeer.

Welk soort geprojecteerd patroon je verkiest, hangt natuurlijk af van jouw smaak. Het uitgebreide aanbod aan Filigrain staan- en tafellampen van Ghalia komt met een heuse waaier aan diverse motieven. Test ze uitvoerig en experimenteer naar hartenlust tot je het perfecte patroon gevonden hebt!

Naast Arabische en Marokkaanse Filigrain lampen, beschikt Ghalia ook over een prachtige collectie Oosterse hanglampen. Deze grote, open hanglampen zorgen voor een bijzondere gloed met voldoende lichtsterkte en een zeer warme kleurtemperatuur. Ideaal voor boven de eettafel!

Perfect voor de woonkamer

Oosterse Filigrain lampen zijn tot slot een fantastische aanwinst voor elke woonkamer. Zelfs wanneer je ervoor kiest om geen andere Oosterse decorelementen te gebruiken, blijft het bijzondere lichteffect een absolute aanrader.

Zo werkt een oosterse Filigrain lamp van Ghalia wonderen in een strakke, contemporaine designstijl of zelfs in een koele, modernistisch ingerichte woonkamer waarin wit en zwart domineren. Het unieke schouwspel dat 's avonds tot uiting komt, vindt immers steeds zijn plaats in elk decor. Tot slot zorgen niet alleen de lampen voor extra sfeer. Ook een Rolgordijn of gordijnen kunnen veel sfeer toevoegen. Ga voor mooie warme kleuren voor maximale sfeer!

Regel jij zelf jouw elektra of besteed je dit uit? Let bij het klussen met elektra op de juiste werkschoenen. Vakmannen dragen vaak schoenen met ESD normering voor hun veiligheid.