0 product(en) in je winkelwagen.
Sub totaal:
Klantenservice

 


 
085-4017989
Werkdagen
van 10:00 - 12:45
van 13:30 - 17:00
E-mail
Klantenservice
Verzending & Retours
Garantie
FAQ

Waarom LampenExclusief?

 
Voorradig
Alle artikelen ruim voorradig

Garantie 
1 jaar garantie

Snel in huis
1 - max 3 dagen!

Soepel retourbeleid 
Eénvoudig ruilen / retourneren
 
 Veilig betalen
iDeal, Paypal

Veilig winkelen
 
Handige weetjes om energie te besparen

Wanneer de jaarlijkse energierekening ieder jaar weer tegenvalt, kan het raadzaam zijn om te zoeken naar mogelijkheden om energie te besparen in uw woning. Energie besparen kan op verschillende manieren, zo vertelde de beste elektricien uit Rotterdam ons. Deze elektricien is al jaren actief in het verbeteren van de isolatie in woningen en het terugdringen van het energieverbruik van elektrische apparaten. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan het vervangen van uw huidige cv-ketel voor een energiezuiniger model? Of heeft u al eens overwogen om een extra laag isolatiemateriaal aan te brengen tussen uw muren of plafond? Deze elektricien uit Rotterdam vertelt u er graag meer over!

Kies voor een groen dak op uw woning

Vaak wordt een plat dak met bitumen dakbedekking bekleed. Dit doet men vanwege de relatief lage kosten van bitumen dakbedekking en vanwege de lange levensduur hiervan. Met een bitumen dakbedekking wordt de isolatiewaarde van uw woning echter nauwelijks verbeterd. Beter is het om te kiezen voor een modern groen dak! Bij een groen dak wordt uw platte dak voorzien van verschillende soorten groen (grassen, mossen, etc.). Dergelijk groen houdt de warmte in uw woning vast, waardoor u minder energie hoeft te verbruiken om de kamers op te warmen. Een dakdekker of loodgieter kunnen u hier meer over vertellen.

Zorg voor een nieuwe cv-ketel

Naast de mogelijkheid om een groene dakbedekking op uw dak te plaatsen, kunt u ook kiezen voor een nieuwe cv-ketel. Veel woningbezitters maken momenteel nog gebruik van de combinatie tussen een losse cv-ketel en een losse boiler. Veel milieuvriendelijker en energiezuiniger zijn de zogenaamde combiketels, die steeds populairder worden. Een combiketel heeft niet alleen een hoger rendement, ook bent u bij een combiketel veel minder geld kwijt aan onderhoudskosten. De loodgieter hoeft immers nog maar een apparaat voor u te onderhouden.

Ook met isolerende raamdecoratie kun je energiebesparen. Blackout gordijnen met verduisterende coating houden toch buiten en warmte binnen. Ook aluminium jaloezieën zijn gordijnen die goed isolerend werken.